• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hits: Ik wil je, Anne, Het regent zonnenstralen
Volledige prijslijst

Starkoo boeken?

Wilt u Starkoo huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Starkoo vindt u op deze pagina.

Wilt u Starkoo direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Starkoo

Wilt u Starkoo inhuren voor uw feest? U kunt deze rasartiest boeken voor een heerlijke avond vol plezier. Starkoo heeft veel ervaring in het feestcircuit, maar heeft bovendien een aantal echte feestnummers op zijn eigen naam mogen schrijven.

Starkoo liet eind november 2001 voor het eerst van zich horen, toen hij de single ‘Laat me nu toch niet alleen’ uitbracht. Dit werd al snel een hit, waarmee hij positie 42 binnen de Mega top 100 wist te behalen. Bovendien behaalde hij de positie 4 in de vaderlandse hitlijsten. Het aantal aanvragen nam toe, waardoor Starkoo besloot zijn show uit te breiden met Tamara en Irene als danseressen. U kunt Starkoo boeken met zijn ‘Feest in je Moerstaal’ repertoire, waarmee u kiest voor een heerlijke avond.

Covers van Starkoo

Starkoo staat verder vooral bekend om de covers die hij op een heel feestelijke manier uit heeft weten te brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van ‘Een nacht alleen’ uit 2002 en ‘Zo ver weg’ uit 2002? Dit waren enorme hits voor Starkoo, al hebben die de kosten voor Starkoo gelukkig niet te ver opgedreven. Bent u benieuwd naar de prijs voor Starkoo? Wij zorgen voor een scherp tarief, zodat u Starkoo kunt boeken voor een geslaagde feestavond.

Nieuwe cover voor een geslaagd feest

In 2003 besloot Starkoo met ‘Anne’ opnieuw een cover op te nemen, waardoor hij in een klap de ideale artiest voor op uw feestavond werd. Geniet van een heerlijke avond vol Nederlandse hits, waarmee Starkoo diverse keren de Mega top 100 en andere Nederlandse hitlijsten heeft weten te bestormen.

Wilt u Starkoo huren en bent u benieuwd naar de prijs? Klik snel verder, zodat u hem binnenkort op uw feest heeft staan!

Starkoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Starkoo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Starkoo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Starkoo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Starkoo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.