Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Starkoo 2.0 met nieuwe zanger
Volledige prijslijst

Starkoo boeken?

Wilt u Starkoo huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Starkoo vindt u op deze pagina.

Wilt u Starkoo direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Starkoo

Na een korte pauze is Starkoo weer terug met een verse en vernieuwde act en wel met STARKOO 2.0 Nadat originele zanger Marco om privé redenen besloten had om te stoppen is manager van het eerste uur Roland Stevense actief op zoek gegaan naar een vervanger. Uiteindelijk is deze gevonden in de vorm van Alberto. Gezien de ervaring van Alberto in het feestcircuit en alle optredens in de bekende Europese vakantieoorden is hij de perfecte vervanger gebleken waardoor hij de sterke naam die Starkoo inmiddels in het circuit heeft moeiteloos overeind houdt.

Covers van Starkoo

De sfeer van de optredens blijft dus hetzelfde en uiteraard komen alle bekende Starkoo hits voorbij zoals “Zo ver weg”, “Vrij Zijn” en niet te vergeten “Ik wil je”. Daarnaast is er nieuw repertoire, geproduceerd door de producer die ook aan de wieg van Starkoo stond: Marco Leeuwis. Als eerste wapenfeit is nu de eerste single van Starkoo 2.0 te downloaden op alle portals: “later als je groter bent” van Blof en later ook van Tino Martin. 

Starkoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Starkoo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Starkoo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Starkoo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Starkoo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.