Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Stad en Land boeken?

Stad en Land boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Stad en Land

Wilt u Stad en Land direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Stad en Land

Stad en Land is een echte vierstemmige jongensgroep in je moerstaal dus, dat is zelfs voor Nederland ongekend… Volkspop in optima forma!

Stad en Land bestaat uit vier jonge talenten: Anno van Wanrooij, Allan Hoekman, James Stefano en Dennis Baars. Stuk voor stuk steengoede zangers die zijn ontdekt bij onder andere ‘The Voice’, bij ‘Bloed, Zweet & Tranen’ of die als individuele zangers al enige successen hebben geboekt.

Edwin van Hoevelaak (producer van o.a. Nick & Simon, Jeroen van de Boom en Wolter Kroes) en Chris Hof (singer/songwriter voor o.a. Alain Clark en Bastiaan Ragas) zijn samen gaan schrijven en produceren voor de groep. Nieuw en uniek repertoire. Vrolijke volkspop liedjes met een meerstemmige vocale invulling.

Stad en Land Boeken

Een energieke set met bekend repertoire van eigen bodem in een geheel eigen jasje. In de set komen klassiekers als “Zondag” van Rob de Nijs voorbij en “Ik Wil Jou” van Polle Eduard. Daarnaast een medley met de grootste Nederpop hits waaronder “Smoorverliefd” van Doe Maar, “Zwart Wit” van Frank Boeyen Groep en “Een Zomer Lang” van Splitsing.

Stad en Land boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stad en Land zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stad en Land wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stad en Land. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stad en Land te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.