Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Srv Mannen boeken?

Srv Mannen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Srv Mannen

Wilt u Srv Mannen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Srv Mannen

Alweer geruime bestaan de SRV Mannen uit door DJ Izzy en DJ Leon, beide al jaren actief in het feestcircuit.

DJ Leon bracht reeds onder verschillende namen CD's uit en heeft jarenlange ervaring als DJ in een feestcafé. Als zanger/entertainer zorgt hij iedere keer weer voor een waanzinnig feest.

DJ Izzy is een veelzijdige discjockey, die geheid iedere tent op z'n kop krijgt, begon zijn carrière als hardstyle DJ maar is uitgegroeid tot een all round DJ die moeiteloos alle stijlen in de mix gooit.

Een ervaren duo dus..... Het feestende tweetal heeft al ruime ervaring opgedaan tijdens enkele grote evenementen en op vele feesten in cafees en feesttenten. Ze staan er dan ook garant voor om op elke lokatie - waar dan ook - een superfeest te bouwen. Deze optredens zijn een belevenis die je mee moet maken. Het motto is dan ook: 'Niks moet, alles mag !!!'. Dit wordt zorgvuldig door de heren nagestreefd.

De SRV Mannen scoorden de afgelopen jaren diverse hits als o.a. "Jetzt Kommen Die Kanonen" en "Ritsiebee", hun laatste single "Bier En Tieten" was ongetwijfeld één van de grote knallers tijdens het carnaval van 2006. En nu dus het vervolg.

"K-K-Kampioenen" is de nieuwste single van de SRV Mannen, die - hoe kan het ook anders - is gemaakt voor alle fans van Oranje.

De heren zijn helemaal klaar voor de komende WK-periode en als echte voetbalsupporters hebben ze er ongelooflijk veel zin in! Dit gaat weer een knaller worden tijdens deze WK. Op deze single staan vele extra's, zoals leuke WK-jingles en natuurlijk enkele verrassingen in de alom bekende SRV-stijl.

Live brengen de heren een half uur lang een wervelende show met meezingers en meedoe nummers waarvoor elke tent geheid 'plat' zal gaan, een stroomversnelling van hits zal je overspoelen gedurdende deze optredens.

Bij wijze van uitzondering treden de heren ook nog op als DJ-TEAM, een vier uur durende show waarin de heren als zingend DJ's optreden. Het DJ-TEAM is een optreden vol verrassende elementen, waarin een grote interactie met het publiek. Een feest der herkenning, met hits van toen tot nu.

SRV One-liners:
HET IS PAS FEEST ALS DE SRV MANNEN ZIJN GEWEEST!!!

SRV MANNEN, DAAR ZIJN WE MOOI KLAAR MEE!!!

Srv Mannen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Srv Mannen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Srv Mannen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Srv Mannen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Srv Mannen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.