Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Sprookjesfiguren boeken?

Sprookjesfiguren boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sprookjesfiguren

Wilt u Sprookjesfiguren direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sprookjesfiguren

Breng de wondere wereld van sprookjes naar je toe met sprookjesachtige ontmoeting (meet & greet) met Doornroosje, Roodkapje, Assepoester, Klein Duimpje of de Prins.

Sprookjesfiguren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sprookjesfiguren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sprookjesfiguren wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sprookjesfiguren. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sprookjesfiguren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.