Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sprookjesconcert On Tour boeken?

Sprookjesconcert On Tour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sprookjesconcert On Tour

Wilt u Sprookjesconcert On Tour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sprookjesconcert On Tour

Sita, Ron Link of Maud nemen samen met twee Sprookjesfiguren de kinderen mee in de wereld van sprookjes! Ze ontmoeten o.a. Doornroosje, Roodkapje, Assepoester en Klein Duimpje. De kinderen toveren, zingen en dansen mee in dit spetterende concert van 60 minuten. De show is ook te boeken voor 30 minuten en wordt dan twee keer uitgevoerd.

Na afloop van de show is er een Meet & Greet met de Sprookjesfiguren van 20 minuten.

De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen).

Sprookjesconcert On Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sprookjesconcert On Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sprookjesconcert On Tour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sprookjesconcert On Tour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sprookjesconcert On Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.