Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.745,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Sprookjesboom Concert boeken?

Sprookjesboom Concert boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sprookjesboom Concert

Wilt u Sprookjesboom Concert direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sprookjesboom Concert

Sprookjesboom concert boeken op uw feest is nu ook mogelijk. Laat de kinderen op uw evenement kennismaken met de Sprookjesbosbewoners van de Efteling!

Er zijn een 2-tal mogelijkheden om uw gasten kennis te laten maken met de figuren uit het Sprookjesbos.

1. Sprookjesboom Concert: Uw evenement wordt één groot feest met de vrolijke liedjes van het Sprookjesboom Concert. Roodkapje, Assepoester, Wolf en Draak zingen hun grootste hits uit de tv-serie Sprookjesboom. Zing, klap en dans mee met 'Zeg Roodkapje Waar Ga Je Hene?', 'Iedereen Is Anders' en 'Stampen, Stampen, Stampen'.

De show duurt 30 minuten en vervolgens is er nog een "groet en ontmoet" met de sprookjesbos bewoners.
Gage/prijs € 2745,- excl. 6% BTW excl. 7% BUMA
Inclusief licht/geluid tot 500 personen

2. Ontmoet & Begroet: Huppel gezellig rond met Roodkapje en sta oog in oog met Wolf! Ontmoet en begroet deze Sprookjesbosbewoners.

Er is een ontmoet & begroet mogelijkheid gedurende 4 x 30 minuten met de sprookjesbos bewoners.
Gage/prijs € 1095,- excl. 6% BTW
 

Sprookjesboom Concert boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sprookjesboom Concert zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sprookjesboom Concert wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sprookjesboom Concert. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sprookjesboom Concert te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.