Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. geluid/licht tot 800 pers. € 2895,- excl.
Volledige prijslijst

Spot boeken?

Spot boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Spot

Wilt u Spot direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Spot

SPOT! is een super leuke, frisse en enthousiaste allround coverband die bestaat uit vijf jonge, energieke muzikanten. Gekenmerkt door het moderne podium plaatje, opvallende kleding en het eigentijdse repertoire brengt de band entertainment anno nu.
 
SPOT! is een band met een veelzijdige zangeres die ook toetsen speelt, een top bassist die ook kan drummen, een zingende ‘gitarist’ die ook opvallend goed kan rappen, een front met drie entertainers die elkaar afwisselen, oftewel een band waar veel gebeurt op het podium en die als geen ander weet dat het publiek vermaakt moet worden.
 
Oude en gloednieuwe hits worden in een uniek en eigentijds jasje gestoken en door gebruik te maken van unieke acts is er véél interactie met het publiek.
Koppel hier het enthousiasme, het allround repertoire en hun onuitputtelijke energie bij aan en het feest barst gegarandeerd los!
Ondersteund door professioneel licht en geluid op maat  raakt SPOT! de juiste snaar op elke party. De band is geschikt voor feesttent, café, kermis, discotheek, bedrijfsfeest, bruiloft of ieder ander feest waar het dak er af van moet!
 
Kortom: SPOT! is interactief, energiek, maar vooral een beleving die je pakt van begin tot eind!

Spot boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Spot zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Spot wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Spot. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Spot te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.