Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Spongebob boeken?

Spongebob boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Spongebob

Wilt u Spongebob direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Spongebob

SpongeBob is de altijd vrolijke, gele zeespons. Hij woont in een Ananas die diep in de oceaan in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester weet hij zichzelf altijd weer een de meest rare situaties te werken. Maar gelukkig, SpongeBob blijft altijd vrolijk. SpongeBob is sinds 2002 te zien op Nickelodeon en populair bij een brede doelgroep, zowel jong als oud.

Met SpongeBob op uw evenement bent u gegarandeerd van gezelligheid!

Spongebob boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Spongebob zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Spongebob wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Spongebob. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Spongebob te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.