Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Speelman en Speelman boeken?

Speelman en Speelman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Speelman en Speelman

Wilt u Speelman en Speelman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Speelman en Speelman

Speelman en Speelman bestaat uit Daan en Joost Speelman; twee broers die met hun fysieke en muzikale kwaliteiten het publiek meenemen in hun belevingswereld.

Als Speelman & Speelman traden ze ook al op tijdens het Terschellingse Oerol festival, BNN's Spuiten en Slikken en Laughing Matters. Daarnaast verzorgden ze het voorprogramma van onder andere Relax en De Dijk.

Dit seizoen trekken Speelman & Speelman vol energie langs de Nederlandse theaters met "Thuis"; een muzikaal cabaretprogramma vol ontroerende, maar ook grappige liedjes. Daarnaast zijn hun muzikale kwaliteiten ook te horen op een nieuw studioalbum, "Oog van de Orkaan".

Ook voor tailormade programma's te boeken.

Speelman en Speelman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Speelman en Speelman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Speelman en Speelman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Speelman en Speelman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Speelman en Speelman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.