Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Speciale Pieten boeken?

Speciale Pieten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Speciale Pieten

Wilt u Speciale Pieten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Speciale Pieten

Deze vier speciale Zwarte Pieten komen samen naar uw Sinterklaas evenement. Speciale Zwarte Pieten ? Ja... dit zijn niet de gewone Zwarte Pieten van Sinterklaas
Dit zijn vier Zwarte Pieten die in op de Zwarte Pieten school een speciale opleiding hebben gevolgd. Ze hebben zich, na het slagen op de Zwarte Pieten school, gespecialiseerd in een bepaald beroep.
 
Speciale Zwarte Pieten op uw evenement
Zo hield één van de Zwarte Pieten ontzettend van lekker eten en drinken. Het kan ook niet anders dat deze Zwarte Piet kok is geworden en nu Kok Piet heet.
 
Ook was er een Zwarte Piet die met van alles experimenteerde. Drankjes, rook, stoom, explosies, deze Zwarte Piet is een echte uitvinder. Daarom is hij Professor geworden en heet nu Professor Piet.
 
Glitter Piet houdt van de spotlight. Deze Piet vindt het heerlijk als alle aandacht op hem gericht is. Hij zal er dan ook alles aan doen om in de spotlight te staan. Worden er ergens foto's gemaakt, dan staat deze Piet vooraan.
 
Dan hebben we ook nog en Zwarte Piet die enorm houdt van dansen ! De hele dag danst zij in de rondte. Hoort zij ergens muziek, dan kan ze haar voeten niet meer stil houden. Ook leert zij graag dansjes aan andere mensen. We noemen haar dan ook Rock & Roll Piet.
 
Kinderen mogen met de Pieten op de foto en krijgen natuurlijk een handje strooigoed mee.

Speciale Pieten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Speciale Pieten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Speciale Pieten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Speciale Pieten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Speciale Pieten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.