Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 minuten min.
  • Geluid: excl. techniek
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Special Krew boeken?

Special Krew boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Special Krew

Wilt u Special Krew direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Special Krew

We schrijven 2015. Met een knipoog naar hardstyle DJ’s D-Block & S-te-fan beleven Bas en Stefan met een ludieke carnavals act D-Bass & S-te-feest hun première op de carnavalswagen van Dreamland Haghorst. In de jaren die volgen delen Bas & Stefan steeds vaker de studio om de ene na de andere hardstyle bootleg van Nederlandstalige hits te produceren. Van ‘Liever te dik in de kist’ tot muziek van K3, alles krijgt een hardstyle jasje en hun energieke DJ-set wordt steeds breder in het land gewaardeerd.

Boekingen Special Krew

In de zomer van 2018 produceren ze in opdracht van Waailand Feest!val een gedeelte mee van de eindshow met Zanger Kafke. In 2019 besluiten ze verder te gaan als Special Krew met hun eigen act en meer eigen tracks. Op dit moment touren ze het land door op hun Tomos die ze in samenwerking met Arjon Oostrom hebben gemaakt. Op de Tomos zijn we vrij!

Special Krew boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Special Krew zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Special Krew wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Special Krew. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Special Krew te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.