Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 100 pers.
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Spang boeken?

Spang boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Spang

Wilt u Spang direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Spang

Spang! wordt terecht gezien als een aanstormend talent.; van een cafeetje naar een stadion binnen 1 jaar! Hij stond met zijn eigen Hitmedley al op het MegaPiratenfestijn in een uitverkocht GelreDome.
Spang! is ook een aantrekkelijke zanger in alles! Hij zingt aanstekelijke eigentijdse liedjes; hij ziet er modieus en goed uit en is ook van binnen een goed mens. Het publiek houdt van hem.

In april 2017 verscheen zijn debuutsingle 'Als 't Moet. Sindsdien stond hij op hele kleine ( Een intiem sweetsixteen-feestje in Coevorden of kleine kroegjes) en hele grote podia.( In het hoofdprogramma van het MegaPiratenfestijn of met 30 koppige orkest bij Rtv Oost SchlagerSymphonica)

Spang boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Spang zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Spang wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Spang. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Spang te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.