Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Spandau Ballet Tribute boeken?

Spandau Ballet Tribute boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Spandau Ballet Tribute

Wilt u Spandau Ballet Tribute direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Spandau Ballet Tribute

Als je 80-­â€ies zegt, zeg je SPANDAU BALLET.  De muziek van deze band is tijdloos. Fantastisch om te zien hoeveel mensen deze band nog in hun hart dragen. Steal speelt niet alleen Spandau Ballet, Steal IS Spandau Ballet. De band bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend in diverse bands, maar één ding gemeen hebben, ze houden allemaal van die ene band! En dat dragen ze uit!

Boekingen Spandau Ballet Tribute

Steal brengt je terug naar de 80-­â€ies, in al zijn facetten.  Beleef het mee!!

Spandau Ballet Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Spandau Ballet Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Spandau Ballet Tribute wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Spandau Ballet Tribute. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Spandau Ballet Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.