Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Sowieso boeken?

Sowieso boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sowieso

Wilt u Sowieso direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sowieso

SowieSo is een tweemans formatie bestaande uit Marco Verriet en Marco Liebers.

SowieSo heeft een zeer uitgebreid repertoire, waardoor zij geschikt zijn voor vrijwel elke feestelijke en zakelijke gelegenheid.

SowieSo heeft een agenda die gevuld is met bruiloften, dans-en buffetavonden, bedrijfsfeesten, kermissen etc. etc.

SowieSo is het bewijs dat een klein orkest ook groot kan zijn. Met een uiterst professioneel instrumentarium en de juiste presentatie wordt aan iedere gelegenheid de juiste dimensie gegeven.

SowieSo beschikt over een geluidsinstallatie die voor kleine groepen is samen te stellen maar ook voor grote groepen tot een maximum van 1000 personen. Het geheel wordt afgewerkt met een moderne licht-show.

SowieSo heeft een zeer gevarieerd programma. Zo komen de meest uiteenlopende genre's voor in het repertoire. Dansmuziek, Top 40, Easy-listening , Rock, Gouwe-Ouwe, Disco, Jaren 60/70/80, en niet te vergeten, het nederlandstalige lied. Een aanbod voor jong en oud : Van de gezellige nummers van Frans Bauer en Jan Smit tot en met het stevige werk van Bon Jovi en U2 enz.

SowieSo werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire. Zo kunnen zij altijd direct inspelen op de wensen van het publiek,de sfeer en de gezelligheid van dat moment. De nieuwste nummers uit de top 40 en de klassiekers van toen worden wekelijks aangevuld. Omdat er een ruime keus is en er steeds nieuwe nummers toegevoegd worden aan het repertoire is het onmogelijk u een vaste muzieklijst te presenteren. Het repertoire van SowieSo blijft dus altijd up-to-date.

Sowieso boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sowieso zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sowieso wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sowieso. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sowieso te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.