Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sound X-press boeken?

Sound X-press boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sound X-press

Wilt u Sound X-press direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sound X-press

Met een bezetting van tien blazers, toetsen, bas- en slaggitaar, drums, percussie en bovendien twee zangeressen en een zanger is Sound X-press in staat een breed repertoire te spelen.

Er wordt steeds een specifieke playlist gemaakt, toegespitst op het optreden. Feest- en dansmuziek voor de late avonden; sfeervolle rustige nummers voor de stemmige momenten. Naast nummers van Tina Turner en Joe Cocker omvat het repertoire ook Motown muziek, een Nederlandstalig blok en enkele disconummers, alles gespeeld op een zeer goed muzikaal niveau. Regelmatig wordt het repertoire vernieuwd, waardoor er bij vrijwel elk optreden iets nieuws te horen is.

Het tempo waarmee de nummers elkaar opvolgen kenmerkt de sneltrein die in de naam Sound X-press opgesloten ligt. Kortom Sound X-press is een solide band met een performance waar je als toeschouwer nog vaak aan terug zult denken.

Sound X-press boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sound X-press zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sound X-press wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sound X-press. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sound X-press te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.