Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Soulvation boeken?

Soulvation boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Soulvation

Wilt u Soulvation direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Soulvation

Erland Galjaard en Ronald Molendijk zijn beide opgegroeid in Rotterdam, kwamen in dezelfde clubs en waren getuige van de opkomst van de dance.

Ronald Molendijk startte een platenwinkel/ label, werd resident DJ van Nighttown en de Waakzaamheid en ontwikkelde zich als producer.
Zijn DJ carrière werd een aantal keer bekroond met de verkiezing beste DJ van Nederland, hij heeft op alle grote festivals in binnen en buitenland gedraaid en er staan een aantal top 10 hits, zoals Summer in the City en Reset your Brain op zijn naam.

Erland Galjaard begon al jong met muziek, leerde (klassiek) piano spelen en schreef eigen liedjes en teksten. Muziek (maken) is al zijn hele leven zijn grote passie. 5 jaar geleden begonnen met draaien, inmiddels een mooie lijst aan optredens in binnen,- buitenland waaronder Club Panama, Ahoy, Doka club, Strand Zuid, Koepelkerk, Schouwburg Utrecht, maar ook in, Zuid Afrika, Antwerpen en Duitsland.

Begonnen als een eenmalig DJ duo optreden worden zij steeds vaker benaderd door club en feest organisaties en daar ook altijd weer teruggevraagd.
Clubsounds, met een stevige teck-house bite strak gemixt, energiek, breed van smaak, focus op de dance-vloer en altijd die glimlach op het gezicht, dat is de feedback die Soulvation 9 van de 10 keer krijgt na een DJ set.

Draaien alleen is niet genoeg, samen muziek maken, dat is de volgende stap.
De jarenlange piano lessen van Erland worden de afgelopen jaren in de studio’ s van beide heren gecombineerd met de producer skills van Ronald.

Hard-hitting beats, teck-house, pushende bass-lijnen en mooie akkoorden, vaak met vocalen, up-front en cutting-edge dat is het Soulvation DNA.

Het debut album wordt in 2019 verwacht.

Music is the foundation,
We are Soulvation.

Soulvation boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Soulvation zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Soulvation wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Soulvation. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Soulvation te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.