Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.950,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Soulsisters boeken?

Soulsisters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Soulsisters

Wilt u Soulsisters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Soulsisters

De Soul Sisters zien er betoverend uit, hebben dijken van stemmen en zijn één voor één al jaren enorme fan van soul- en discomuziek. De dames raken je, met hun swingende zwarte ziel, regelrecht in je hart.

De Soul Sisters beperken zich niet alleen tot de golden oldies van Aretha Franklin, Chaka Khan, Tina Turner, Gladys Knight en The Supremes, maar durven zich ook schaamteloos te meten met megasterren zoals Beyoncé, Amy Winehouse en Alicia Keys.

U gaat een optreden tegemoet vol glitter & glamour, uitbundige kostuums, hoge hakken en swingende danspassen. Stilzitten in de stoelen is geen optie.

Geniet van een maximum aan Girl Power tijdens deze fantastische Ladies Night!

Soulsisters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Soulsisters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Soulsisters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Soulsisters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Soulsisters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.