Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: incl. tot 250 pers.
  • Prijs: € 2.695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Soulm3n boeken?

Soulm3n boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Soulm3n

Wilt u Soulm3n direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Soulm3n

Michael Jackson (& The Jackson 5), Stevie Wonder, The Four Tops, Marvin Gaye en The Temptations. Motown bracht veel grote sterren voort. Aan dit rijtje topartiesten voegen we nu ook SOULM3N toe, drie stoere entertainers met internationale klasse van eigen bodem.

Dit swingende trio met zoetgevooisde stemmen laat de harten van alle vrouwen (én mannen) sneller slaan. Vocaal sterk en een lust voor het oog. David Gonçalves bespeelt het publiek als geen ander met zijn enorme stembereik en extravagante look. Clayton Peroti vult hem haarfijn aan, zowel met zijn fenomenale zangstem als zijn charme. Urvin Monte maakt met zijn good looks, vocale kunsten en choreografieën deze soulformatie compleet.

Soulm3n Boeken

SOULM3N staat garant voor een energieke soulshow vol dance classics, funky house en groovy hits.

Het repertoire van SOULM3N bevat legendarische songs voor alle leeftijden. Natuurlijk hebben deze soulmannen meer noten op hun zang. Afhankelijk van het thema van het evenement of feest kun je kiezen uit de volgende medleys:

    Motown (met hits van o.a. The Four Tops, The Jackson 5 en The Temptations)
    Soul (met hits van o.a. James Brown, Sam & Dave en Jacky Wilson)
    Disco (met hits van o.a. The Tramps, Earth Wind & Fire, KC and the Sunshine Band en Kool & the Gang)
    Caribbean Party (met hits van o.a. Juan Luis Guerra, Elvis Crespo en Kasav)
    Nineties Best (met hits van o.a. SNAP!, Blackbox, Seal, Soul II Soul en Haddaway)
    Club House (met hits van o.a. Black Eyed Peas, Justin Timberlake, Taio Cruz, John Legend en Usher)
    Happy (met hits van o.a. Pharell, Bruno Mars en Robin Thicke)

De geluidsbanden zijn ingespeeld door bekende Nederlandse topmusici. Een optreden van SOULM3N met live band voor een hele avond of als een akoestische sessie kan natuurlijk ook.

Soulm3n boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Soulm3n zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Soulm3n wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Soulm3n. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Soulm3n te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.