Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Prijs is enkel voor de 3 Noordelijke provincies
Volledige prijslijst

Soulblender boeken?

Soulblender boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Soulblender

Wilt u Soulblender direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Soulblender

Verrassend goed! Zodra de elfkoppige formatie SoulBlender op het podium verschijnt, gaan alle remmen los en is de toon voor een swingende avond direct gezet. De krachtige energie van elf ervaren topmuzikanten staat garant voor een geweldig feest!

SoulBlenders uitstraling, aanstekelijke enthousiasme en vrolijke spontaniteit is uniek in z’n soort.
  
Het repertoire? Een uitgelezen mix van soul, funk, 70’s-disco en Motown, met een geraffineerde opbouw in de sets die een sfeer creëert waarbij niemand stil kan blijven zitten.

Soulblender boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Soulblender zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Soulblender wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Soulblender. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Soulblender te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.