Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.850,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Soulband Turnback boeken?

Soulband Turnback boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Soulband Turnback

Wilt u Soulband Turnback direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Soulband Turnback

Soulband TURNBACK (sinds 2003) is een tienkoppige coverband waarbij het accent ligt op de Soul. Wij spelen ook de hits uit de disco, funk en pop! Als de muziek maar een lekkere groove heeft en mee kan bouwen aan een mooi feest, dan prijkt het op ons repertoire. De muziekkeuze en de stuk voor stuk goede muzikanten zorgen ervoor dat Soulband Turnback een echt vette, gezellige maar vooral ook een goéde soulband is.

In het midden van het combo zit drummer Pieter Biemans, deze jonge god met zijn retestrake grooves, breaks en fills slaat het ritme waardoor je door wilt gaan met swingen. Samen met zijn vriend de Basgitaar, bespeeld door Richard Peters, zorgen ze voor de lekkere beat, die als fundament staat waar het voor nodig is: “Party”. Dit fundament krijgt zijn licks van de altijd vrolijke Hans Freij op zijn gitaar.  Breng het geheel op smaak met wat Bart van de Griendt uit zijn toetsenpartij haalt en dan heb je alle ingrediënten voor een mooi combo te pakken.

Soul is geen soul zonder getoeter, dus blazers laten aanrukken! Bob le Nobel op Saxofoon, Frank Beerens op Trompet en René Corbeij op Trombone maken samen het blazerstrio. Dit Trio blaast de sterren naar de hemel, soms lief subtiel anders beukend scheurend opzwepend, van alle markten thuis. Let ook op de solo’s komende uit dit trio, kippenvel momentjes!

De drie “Idols” van Turnback zingen de nummers aan elkaar. Steffi Ras is ons jong talent wat heen en weer springt terwijl ze de sterren van de hemel zingt. Inge Loog laat de soul bij je binnen dringen met haar prachtige stem, daar krijg je zeker geen genoeg van. Samen proberen ze Michel “James Brown” van den Einden onder controle te krijgen, de soul voedt het beest in hem!

Maar wacht maar als de hele band los gaat, dan is namelijk niemand meer te houden!!! Feest!

Een feestje bouwen met Soul is het leukste wat er is, een feest van herkenning, lekker meezingen, maar natuurlijk heerlijk swingen! Soul is natuurlijk James Brown, Sam en Dave, Aretha Franklin, Martha Reeves, The Trammps, Stevie Wonder en Wilson Picket. Wij vinden deze disco helden zo leuk om te doen dat ze gewoon op het lijstje horen: Beegees, KC and the Sunshine band, Chaka Khan, Chic en Earth Wind and Fire. Maar ook muziek van nu is te leuk: Maroon 5, Mark Ronson, Bruno Mars, Joss Stone, Daft Punk en Calvin Harris.

Krijg je al zin in Soulband Turnback? Met ons kun je alle kanten op: een feestje met wat voor reden dan ook: wij zetten de boel op stelten! Dus, ga je trouwen? Heb je een huwelijksfeest? Jubilieum? Bedrijfsfeest? Of is er iemand jarig? Boek ons! Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven om te zorgen voor licht en geluid. Of regel je dit liever zelf? Dat mag natuurlijk (in overleg) ook. De hele band speelt met in-ear monitoren waardoor het geluid op het podium beheerst is, het hoeft namelijk niet hard wil het grooven!

Kortom, met Soulband TURNBACK ‘in da house’ gaat het dak er zeker af!!

Soulband Turnback boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Soulband Turnback zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Soulband Turnback wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Soulband Turnback. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Soulband Turnback te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.