Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Soul Solution boeken?

Soul Solution boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Soul Solution

Wilt u Soul Solution direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Soul Solution

Wie?

Soul Solution is een unieke coverband. Inmiddels alweer 8 jaar geleden zijn we gestart als band met een authentiek Soulrepertoire. Back to the 70's met covers van o.a. Marvin Gaye, James Brown, Otis Redding en vele anderen. De gedeelde liefde voor tijdloze Soul van 5 professionele muzikanten maakt Soul Solution tot een coverband met bezieling. Dit hoor je, dit zie je en dit voel je tijdens ieder optreden. We staan niet voor niks bekend om onze aanstekelijke podiumenergie! Soul Solution is David Dam (zang), Jorg van Doorn (bas), Michiel Stekelenburg (gitaar), Bob Wijnen (toetsen) en Thorsten Grau (drums).

Stuk voor stuk muzikanten met een zeer uitgebreide staat van di enst!

Wat?

Door de jaren heen hebben wij dit gekoesterde Soulrepertoire behouden en zijn wij dit gaan uitbreiden met Soul, Pop en van nu. Hierdoor bieden wij nu voor ieder wat wils. Ieder optreden stemmen wij af op de muzikale wensen van onze opdrachtgevers en hun publiek; authentieke Soul of juist een moderne set. Maar altijd vanuit onze basis: rauwe en muzikale energie. Covers with Soul!

Waar?

Soul Solution is te boeken voor bedrijfs- en privéfeesten, pleinfeesten en festi-vals. De band wordt geboekt door heel Nederland en inmiddels zetten ze hun eerste stappen over de grens. Omdat het repertoire jong en oud aanspreekt, worden ze vaak geboekt op grote podia met een breed publiek zoals Koningsnacht en-dagende Nijmeegse 4daagsefeesten.Toch schuwen de muzikanten van Soul Solution de broeierige intimiteit van een kleiner podium niet, dus hou de agenda op de website in de gaten wanneer we in de buurt spelen.

Soul Solution boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Soul Solution zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Soul Solution wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Soul Solution. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Soul Solution te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.