Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Soul of Gospel boeken?

Soul of Gospel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Soul of Gospel

Wilt u Soul of Gospel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Soul of Gospel

Soul of Gospel is een formatie met een wisselende samenstelling, bestaande uit vier tot twaalf zangers en/of zangeressen. Alle artiesten hebben hun sporen verdiend bij gospelkoren, musicals en/of soulbands. Dus ben je op zoek naar een kleine formatie of juist een volledig koor, bij Soul of Gospel is het mogelijk.

Op de setlijst vind je liedjes als ‘’Oh Happy Day, To My Father’s House, You’re The Inspiration’’ en ‘’I Wanna Be The Only One’’. En dit is nog maar een kleine greep uit het rijke repertoire.

Het optreden van Soul of Gospel is tot in de puntjes verzorgd. Zo ook de kostuums. De unieke gospel gowns zijn ontworpen en vervaardigd door Edgar Stuurman, de hofleverancier van Karin Bloemen. De jurken zijn goddelijk paars en sprankelend zilver. Een kostuumwissel bij een optreden met een pauze is uiteraard mogelijk.
 

Het repertoire van Soul of Gospel is mede door u samen te stellen. U kunt een keuze maken uit de songs op de setlist. U kunt ons ook uw favoriete gospelnummer(s) doorgeven en wij streven ernaar deze aan de setlist toe te voegen.

Er wordt altijd versterkt gezongen. Bij optredens van Soul of Gospel komt onze vaste geluidstechnicus mee. Wij regelen de benodigde geluidsset. Geef bij een aanvraag een indicatie van het te verwachten aantal genodigden en informatie over de locatie. Is er een geluidsinstallatie aanwezig die voldoet aan onze wensen, dan kunnen we ter plaatse ‘inprikken’.

Soul of Gospel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Soul of Gospel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Soul of Gospel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Soul of Gospel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Soul of Gospel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.