Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.950,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Soul Celebration boeken?

Soul Celebration boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Soul Celebration

Wilt u Soul Celebration direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Soul Celebration

We are family: de Soul Brothers en Soul Sisters eindelijk samen!

Nederland heeft de afgelopen jaren kennisgemaakt met de sensationele concerten van de Soul Brothers, de Soul Sisters en Soul Celebration die met overdonderend succes telkens weer volle theaterzalen op hun kop wisten te zetten. Tijdens de laatste tournee hebben de Brothers en de Sisters hun krachten gebundeld en zorgden samen voor een explosie van soul, swing, disco, glitter en glamour. Een geweldig feest, waarbij het publiek heerlijk kon meezingen met die prachtige stemmen en lekker kon meeswingen met de soepele moves van de Brothers en de Sisters.

Alle grootste soulhits en discoclassics zullen de revue passeren in dit spectaculaire soulconcert van Aretha Franklin tot the Jackson Five, van James Brown tot the Supremes, van Alicia Keys tot Stevie Wonder en van Marvin Gaye tot Tina Turner.

Vanaf 2014 is Soul Celebration te boeken als tape act!

De bezetting van Soul Celebration bestaat uit drie personen on stage, in wisselende bezetting, alle Brothers en Sisters doen weer mee!

Soul Celebration boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Soul Celebration zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Soul Celebration wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Soul Celebration. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Soul Celebration te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.