Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Uit de Theatershow Soul Brothers
Volledige prijslijst

Soul Brothers boeken?

Soul Brothers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Soul Brothers

Wilt u Soul Brothers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Soul Brothers

Drie prachtige, sexy mannen met gouden kelen zingen onvergetelijke soul, knallende funk en opzwepende discohits.

Stilzitten is niet aan de orde in deze 30 minuten durende spetterende liveshow van The funky brothers of disco & soul.

Alle swingende klassiekers van de afgelopen vier decennia passeren de revue. Van James Brown, Stevie Wonder, Earth Wind & Fire en Kool & The Gang via Michael Jackson, Prince en George Michael naar Nelly, 50Cent en Justin Timberlake.

De Soul Brothers brengen een ultieme feel good show waar iedereen op zit te wachten.
Soul is hot en discofeesten zijn terug van eigenlijk nooit weggeweest. De Soul Brothers weten dat als geen ander en brengen u regelrecht terug naar de stampende feesten van toen. Let's celebrate !

The Soul Brothers zijn ook te boeken met live-band.

Soul Brothers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Soul Brothers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Soul Brothers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Soul Brothers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Soul Brothers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.