Twilight Entertainment

     
Foto: Aicha Abdoun
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Soufiane Eddyani boeken?

Soufiane Eddyani boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Soufiane Eddyani

Wilt u Soufiane Eddyani direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Soufiane Eddyani

Er zijn niet veel mensen die in duigen gevallen dromen in een groot succes weten om te zetten, maar Soufiane Eddyani is zonder meer één van hen. Nadat een ernstige blessure hem dwong om een veelbelovende carrière in kickboksen achter zich te laten, raapte hij zichzelf bijeen en wijdde hij al zijn tijd aan een tweede passie die hem als sinds zijn twaalde bezighield: muziek.

Nu is Soufiane Eddyani één van de grootste Belgische rappers van het moment. Het Antwerpse talent maakt al geruime tijd furore met zijn unieke kijk op hiphop, waarin betekenisvolle teksten extra lading meekrijgen door een door hem zelf gecreëerde mix van Frans, Nederlands en Vlaams.

Nadat hij het publiek op de banken kreeg met debuutsingle ‘Terug In De Tijd’ en diens opvolger ‘God Vergeef Me’ (meer dan zes miljoen streams), bracht Soufiane Eddyani in 2017 ‘Een Dief Als Broer’ in eigen beheer uit. Die plaat leverde hem niet alleen vijf miljoen streams op, maar ook een plek op TRIFECTA en de kans om mee te werken aan het album van BOEF, wat hem twee maal platina opleverde voor zijn werk op de single ‘Salam’. Het laat zien dat een dergelijke gedrevenheid precies is wat nodig is om iedere tegenslag het hoofd te kunnen bieden. En nu is de tijd rijp voor Soufiane Eddyani om zelf in de aanval te gaan.

Soufiane Eddyani boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Soufiane Eddyani zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Soufiane Eddyani wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Soufiane Eddyani. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Soufiane Eddyani te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.