Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. a-set
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

SoSa Girlz boeken?

SoSa Girlz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van SoSa Girlz

Wilt u SoSa Girlz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie SoSa Girlz

Met de klanken van o.a. Jennifer Lopez en Gloria Estefan  zetten de zangeressen van SoSa Girlz een dynamische, prikkelende en vooral tropische verrassing neer!!!

Heeft u een evenement of wat te vieren en mag het dak er echt vanaf.... Laat dan de SoSa Girlz uw gasten meenemen naar tropische sferen.

De SoSa Girlz act kan ook op verschillende wijze worden uitgebreid. Zo zijn er de SoSa slagwerkers en de SoSa dansers maar ook confettikanonnen en vlammenwerpers zijn mogelijk.

SoSa Girlz bestaat uit Samantha de Water & Sophia Wezer (bekend van o.a. haar hoofdrol in de musical Chicago)

SoSa Girlz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over SoSa Girlz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over SoSa Girlz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van SoSa Girlz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over SoSa Girlz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.