Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Winnares The Voice of Holland 2020
Volledige prijslijst

Sophia Kruithof boeken?

Sophia Kruithof boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sophia Kruithof

Wilt u Sophia Kruithof direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sophia Kruithof

Sophia Kruithof woont op een boerderij met paarden, maar is geen paardenmeisje. Ze is slechts 17 jaar, maar leeft voor de muziek. Ze is er zelfs voor met hockey gestopt. Ze volgt zanglessen en doet elk jaar mee aan de theatervoorstelling op school. Nu ze bijna klaar is met school, hoopt ze haar droom na te kunnen jagen: een carrière in de muziek. Hoewel Sophia Kruithof een meisje van weinig woorden was ontdekte ze al snel een andere manier om zichzelf te uiten; ze leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen.

Tegen de tijd dat ze zeven jaar oud was wist ze het zeker: ik wil muziek maken. Daarna begint er een periode van schoolbandjes en zanglessen, op haar 12de verjaardag krijgt ze een studiodag cadeau met producer Arno Krabman (bekend van o.a. Suzan & Freek en Within Temptation). Dit is het startschot voor misschien wel een van haar grootste talenten: songwriting.Verbaasd over haar natuurlijke talent een eigen wereld te scheppen in tekst en muziek neemt Arno haar onder zijn vleugels en samen schrijven ze song na song. Uiteenlopend in sound, maar steeds weer datzelfde unieke creatieve van Sophia; een diepe volwassen emotionele laag, pakkende melodieën en haar unieke beeldende teksten.

Deelname The Voice of Holland

In 2019 neemt Sophia deel aan The Voice Of Holland, waar ze tijdens haar Blind Audition ook haar eigen song Alaska mocht spelen. The voice of Holland geeft een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren... “ik wil vooral muziek maken!”.

In 2020 wint Sophia Kruithof The Voice of Holland.

Sophia Kruithof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sophia Kruithof zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sophia Kruithof wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sophia Kruithof. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sophia Kruithof te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.