Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Te boeken als tape-act of met live band
Volledige prijslijst

Sonny Sinay boeken?

Sonny Sinay boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sonny Sinay

Wilt u Sonny Sinay direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sonny Sinay

“Sonny Sinay is een artiest in elke vezel van zijn lichaam. Als winnaar van The Voice Radio bij Edwin Evers op radio 538 en zijn deelname aan seizoen 4 van The Voice of Holland heeft Sonny veel
bekendheid gekregen. Met Ilse de Lange als coach timmert Sonny hard aan de weg om zijn eigen stijl als authentieke performer te ontwikkelen.”

Al vroeg was het voor Sonny overduidelijk hoe hij het liefst zijn toekomst zag. Muziek maken en dat
overbrengen naar zoveel mogelijk mensen. Zijn vader was muzikant dus het is hem met de paplepel ingegoten!
Sonny begon eigenlijk al te zingen voordat hij kon praten. Dan zat hij in zijn buggy melodietjes te neuriën
als hij met oma of mama aan het wandelen was.

Toen hij begon te praten en liedjes op de radio hoorde begon hij al gauw de liedjes mee te zingen van o.a. Madonna, Whitney Houston en George Michael.
Op zijn 15e trad hij voor het eerst op in een karaokebar, waarna hij in zijn jeugd in verschillende coverbandjes heeft gezongen. In 2008 heeft Sonny van zijn passie zijn beroep gemaakt. Als charismatische frontman van één van Nederlands grootste coverbands heeft Sonny in zijn twintigerjaren op vele podia gestaan in zowel binnen- als buitenland.

In 2013 won Sonny The Voice Radio bij Edwin Evers op radio 538. Een talentenjacht winnen waarbij je echt alleen op je stem wordt beoordeeld, een droom werd voor Sonny werkelijkheid. Als winnaar mocht Sonny onder andere optreden voor 17.000 mensen in een uitverkocht Ziggodome.

Met het winnen van The Voice Radio kreeg hij ook een plek in The Blind auditions van The Voice of Holland 4. Hier liet hij 4 stoelen draaien en kwam hij uiteindelijk in team Ilse de Lange tot aan the battles. Het winnen van The Voice Radio en zijn deelname aan The Voice of Holland hebben Sonny’s carrière een boost gegeven.

Sonny Sinay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sonny Sinay zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sonny Sinay wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sonny Sinay. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sonny Sinay te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.