Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: incl. m-set
  • Prijs: € 5.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Gage is exclusief vluchten
Volledige prijslijst

Solid Harmonie boeken?

Solid Harmonie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Solid Harmonie

Wilt u Solid Harmonie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Solid Harmonie

Solid HarmoniE is terug! De Brits-Amerikaanse meidengroep die eind jaren '90 meerdere top 10 hits scoorde is terug als trio. Tussen 1997 en 1999 brachten de dames verschillende singles én een album uit. Het debuutalbum bereikte de eerste positie in Nederland en behaalde de gouden status. De singles 'I'll Be There For You' en 'I Want You To Want Me' stonden in de top 10 in ons land en andere Europese landen. In totaal verkocht Solid HarmoniE ruim 1 miljoen platen wereldwijd.

Solid Harmonie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Solid Harmonie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Solid Harmonie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Solid Harmonie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Solid Harmonie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.