Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Solid Ash boeken?

Solid Ash boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Solid Ash

Wilt u Solid Ash direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Solid Ash

Al enige jaren is de vijfmans formatie Solid Ash (voorheen genaamd SoksSawat) actief in het uitvoeren van covers op verschillende feesten door inmiddels heel Nederland.

Verschillende hits uit de jaren 70 tot hits uit de huidige Top 40 staan op hun playlist.

Dat betekent dat deze band mensen van verschillende leeftijden kan vermaken en hen de nacht van hun leven kan bezorgen.

Heeft u zin in een fantastische avond met strakke rockmuziek, sfeervolle meezingers en show, neemt u dan contact met ons op, dan zullen zij ook u uit uw dak laten gaan!


 

Solid Ash boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Solid Ash zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Solid Ash wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Solid Ash. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Solid Ash te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.