Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sofie Winterson boeken?

Sofie Winterson boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sofie Winterson

Wilt u Sofie Winterson direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sofie Winterson

Sofie Winterson combineert haar folk achtergrond met elektronica. Dit heeft geleid tot de prachtige Your Eyes EP vol dromerige indie-pop.

De elektronische invloeden in haar muziek zijn ook ten dele te danken aan haar producer Rimer London met wie ze aan een album werkt tezamen met haar bandleden Lyckle de Jong (keys), Rutger van Woudenberg (gitaar) en Illan Voshol (drums).

In het voorjaar van 2014 verschijnt op het label Magnetron Music het debuutalbum van Sofie Winterson.

Sofie Winterson boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sofie Winterson zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sofie Winterson wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sofie Winterson. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sofie Winterson te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.