Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 105 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas boeken?

Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas

Wilt u Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas

Een compleet multimedia spektakel! Een professionele kindershow met SNUFFIE, RIMPEL, WINFRIED, SINTERKLAAS en zijn PIETEN in één programma.

Dit thema kinderspektakel speelt zich af in een mooi decor met videoscherm. Deze 105 minuten durende show (incl. 15 min. pauze) is tevens voorzien van professionele licht- en geluidsinstallatie. (A-set tegen meer prijs grote set mogelijk.)

Vol trots presenteren wij onze nieuwe Sinterklaasshow.

In de afgelopen 5 jaar dat wij met zo`n productie spelen, hebben Winfried & Angélique gemerkt dat de shows een groot succes zijn. Mede door de spannende verhalen en de goede acteurs zitten de kinderen helemaal in het avontuur.

Natuurlijk  zijn we blij met het echte Sinterklaaskostuum (dezelfde als van TV) en de mooie pietenkostuums die speciaal voor ons gemaakt zijn!

Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.