Twilight Entertainment

     
Snollebollekes boeken of Snollebollekes inhuren / Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Snollebollekes boeken?

Wilt u Snollebollekes huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Snollebollekes vindt u op deze pagina.

Wilt u Snollebollekes direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Snollebollekes

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en….. Snollebollekes werd geboren onder de rook van Oirschot. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties.

Na de basisschool cum laude te hebben afgerond en zijn studie Frietologie in Leuven met twee patatten in z'n neus te hebben doorlopen keerde hij terug in Nederland om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland's bekendste feest DJ) volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.

Snollebollekes Links - Rechts

Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Feestmuts en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival!

Boekingen Snollebollekes

Begin 2017 bracht Snollebollekes alle hits en de kakelverse polonaise knaller 'Hoempapa' uit op het album ...En Door en stond de teller van hun hits en clips op internet op vele tientallen miljoenen!
2018 gaan we door met de single "Op en Neer" en deze werd opgevolgd met een unieke samenwerking met Radio538 DJ's Coen & Sander, speciaal voor het Coen und Sander fest, werd de single "Feest Waarvan Ik Morgen Niks Meer Weet" uitgebracht.

Snollebollekes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Snollebollekes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Snollebollekes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Snollebollekes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Snollebollekes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.