Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sneltekenaar Johan boeken?

Sneltekenaar Johan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sneltekenaar Johan

Wilt u Sneltekenaar Johan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sneltekenaar Johan

Karikaturist Johan tekent meestal op een vaste plaats waarbij men om de beurt poseert. Deze plaats wordt ingericht met eerder gemaakte karikaturen van politici, sportmensen, artiesten enz. De omstanders zien direct wat hen te wachten staat en vermaken zich met de herkenning van de bekende Nederlanders. Wilt u géén vaste plaats van de tekenaar? Geen probleem. Sneltekenaar Johan kan de tekeningen aan tafel serveren of rondlopen door een winkelcentrum of beursgebouw. De "slachtoffers" worden gevraagd of ongevraagd op een niet beledigende manier op papier gezet!

Supersnelle karikaturist
De standaard karikaturen (35x50cm) en de "digitale" karikaturen (in kleur) ontstaan in gemiddeld 5 à 6 minuten. Maar soms moet het sneller, veel sneller! Alle gasten op uw bruiloft tekenen? Zoveel mogelijk bezoekers van de beurs verrassen? U heeft maar een uur de tijd voor 20 personen? Het kan allemaal.

Sneltekenaar Johan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sneltekenaar Johan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sneltekenaar Johan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sneltekenaar Johan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sneltekenaar Johan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.