Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sneltekenaar Ibis boeken?

Sneltekenaar Ibis boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sneltekenaar Ibis

Wilt u Sneltekenaar Ibis direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sneltekenaar Ibis

Karikaturist Ibis tekent eigenlijk zijn hele leven al karikaturen. Als jongen van amper 11 jaar stond hij al met koninginnedag bij het Rijksmuseum in Amsterdam karikaturen van passanten te tekenen. Ook tijdens de studie op de Academie voor Beeldende Kunsten in Utrecht kon hij het niet laten karikaturen te tekenen. Als eindexamenopdracht maakte hij een boek over karikaturen. Tegenwoordig is karikaturist Ibis al vele jaren één van de meest succesvolle live-karikaturisten van ons land. Ook heeft hij veel in het buitenland opgetreden. Op beursen in Frankrijk, Duitsland en Engeland… tot in Japan zijn de tekenkunsten van Ibis bekend.

Sneltekenaar; schildersezel op wielen
Begin jaren negentig introduceert hij met zijn schildersezel op wielen een mobiele-karikatuur-teken-act op evenementen, feesten en beursen. Naast een karikatuur van het hoofd tekent Ibis altijd nog extra persoonlijke dingen van zijn “slachtoffer”. Hierin schuilt de magie van de act van karikaturist Ibis. Met zijn makkelijke babbel komt hij snel achter de bezigheden en passies van de persoon die hij tekent. Een beroep, sport of hobby worden er met veel humor bij getekend en van commentaar voorzien. Als eerste karikaturist combineert Ibis het mobiel tekenen met het maken van een complete karikatuur in kleur. Deze combinatie maakt hem nog steeds uniek.

Sneltekenaar Ibis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sneltekenaar Ibis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sneltekenaar Ibis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sneltekenaar Ibis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sneltekenaar Ibis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.