Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sneltekenaar Hugo boeken?

Sneltekenaar Hugo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sneltekenaar Hugo

Wilt u Sneltekenaar Hugo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sneltekenaar Hugo

Hugo is een enthousiast sneltekenaar die de meest prachtige karikaturen weet te maken. Hij is inzetbaar op diverse feestelijke bijeenkomsten: personeelsfeest, congres, bruiloft en bedrijfsopening. Leuk voor alle leeftijden, en een echte ijsbreker!

Sneltekenaar tussen het publiek
Met zijn een mobiele ezel begeeft hij zich onopvallend tussen uw gasten, en alles wat hij opvangt verwerkt hij in de karikatuur. Dus kijk uit wat je zegt! Meerdere personen op één tekening, met of zonder ‘lijfje’, andere papierformaten: er is veel mogelijk in overleg. Indien gewenst is het mogelijk dat uw bedrijfslogo of slogan wordt geprint op het tekenpapier.

Sneltekenaar Hugo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sneltekenaar Hugo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sneltekenaar Hugo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sneltekenaar Hugo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sneltekenaar Hugo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.