Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Snelle Jelle boeken?

Snelle Jelle boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Snelle Jelle

Wilt u Snelle Jelle direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Snelle Jelle

Snelle Jelle is een Amsterdamse producer en DJ die al meer dan 10 jaar samenwerkt met de grootste namen uit de industrie. Hij draait in verschillende clubs door het hele land. Hij zit in het vaste DJ team van  Encore, dè wekelijkse clubavond in de Amsterdamse Melkweg. Jelle staat bekend om zijn vooruitstrevende track keuze en zijn technische skills. Zijn invloeden komen voornamelijk uit de urban hoek, iets dat duidelijk terug te horen is in zijn geluid. Op festivals ziet men hem graag terug op de eclectische stages tussen namen als The Partysquad & The Flexican.

Zijn producties kwamen o.a. langs bij de radioshow Diplo & Friends en als producer werkte hij samen met namen zoals: Gers Pardoel, Sjaak, Adje, Kraantje Pappie, The Opposites en The Partysquad. Daardoor is het bijna vanzelfsprekend dat Jelle de vaste curator van de NLHiphop Playlist van 22 tracks is.

Na zijn set op Mysteryland ‘15 kreeg hij openlijk erkenning van DJ Jazzy Jeff op Twitter die zijn set had gehoord. Snelle Jelle is dus met recht ‘Your favorite dj’s favorite dj te noemen.’ Snelle Jelle staat garant voor een energieke set, vol dansbare bangers. Hij is beschikbaar voor clubavonden, support programma en festivals.

Snelle Jelle boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Snelle Jelle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Snelle Jelle wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Snelle Jelle. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Snelle Jelle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.