Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sneeuwkoningin boeken?

Sneeuwkoningin boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sneeuwkoningin

Wilt u Sneeuwkoningin direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sneeuwkoningin

Wanneer je oog in oog staat, lijkt het alsof de tijd even bevriest. De Sneeuwkoningin: ijskoud, betoverend en vol verassingen!

Een sprookjesactige act met een enorme zingende Sneeuwkoningin.

Hoor de wind. Een zacht suizen, nee fluiten. Lijkt de wind te zingen? Dan laat de Sneeuwkoningin haar machtige stem weerklinken. In de ijzige kou omarmen haar klanken je als een warm winterdeken en vervullen je met de diepe schoonheid van de winter. Naar keuze met een winter en/of Kerstrepertoire.

 Specificaties Sneeuwkoningin

  •     Genre: de beste chansons uit het kerst en/of winterrepertoire.
  •     Bij te boeken: 2 nimfen die onder haar rok vandaan komen en dansen.
  •     Speelruimte: vaste locatie binnen of buiten mogelijk. Speelveld ± 25 m2. Hoogte minimaal 4 mtr. Doorgang om de act te plaatsen minimaal 2½ mtr. hoog en 2,10 mtr. breed.
  •     Repertoirelijst is op te vragen. Standaard wordt een winterrepertoire gezongen. Optioneel kan een Kerstrepertoire geboekt worden.
  •     Inclusief geluid tot 150 personen. Hiervoor is 1 x 220 volt stroom nodig dicht in de buurt van de speellocatie.
  •     Binnen de speeltijd wordt een aantal keren een dans act van 6-7 minuten uitgevoerd.

Sneeuwkoningin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sneeuwkoningin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sneeuwkoningin wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sneeuwkoningin. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sneeuwkoningin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.