Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.900,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Smoare boeken?

Smoare boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Smoare

Wilt u Smoare direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Smoare

De YouTubers van Smoare zijn samen goed voor meer dan 2 miljoen followers op social media. De drie Brabantse vrienden (Mark Hoekx, Yvo Bekx en Rob Hoekx) gaan op hun veelbekeken YouTubekanaal voor de vetste pranks en de mafste challenges. Wie zakt het eerst door het ijs? Wat gebeurt er als je een broodje okselhaar eet? Zij doen het gewoon. Hun missie: zo veel mogelijk lol beleven en zo veel mogelijk van hun avonturen vast te leggen op video. Ze delen al hun spectaculaire en hilarische acties met hun volgers. Smoare heeft onlangs een platencontract getekend met Cloud9. Op zeer korte termijn gaan ze muziek uitbrengen.

Het populaire Smoare is nu ook live te beleven en te boeken als te gekke en energieke feest en DJ act van 30 minuten. De jongens hypen de crowd, draaien de laatste hits, brengen de nieuwste trends en geven je de grootste knallers. Het dak gaat er af! Kortom: Smoare is de perfecte feest act voor elk event.

Boek deze YouTube-helden nu en laat fans het echte Smoare-gevoel live beleven!

Smoare boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Smoare zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Smoare wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Smoare. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Smoare te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.