Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

SMIB boeken?

SMIB boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van SMIB

Wilt u SMIB direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie SMIB

SMIB is een platform uit Amsterdam Zuidoost wat in 2014 werd opgericht door founder GRGY, Ray Fuego en KC die vanuit eigen beheer hun muziek begonnen uit te brengen. Hierna voegde overige leden Tads Thots, GHQST, Dess Finesse, Fosa YG en Kut Mug zich toe aan het platform, en sindsdien releasen alle artiesten hun muziek vanuit SMIB.

Nadat zij op de grootste hiphop festivals, waaronder Woo Hah en Appelsap nationaal, en SPLASH! in Duitsland hebben gestaan, organiseerde SMIB in de nazomer van 2016 na verschillende eigen evenementen hun eerste eigen festival op het strand van Ijburg.

Op 5 December 2016 brachten zij hun eerste gezamenlijke EP genaamd “BAKUHATSU” uit. Dit project werd door recensenten goed ontvangen, en leidde uiteindelijk tot een optreden tijdens de Noorderslag editie van 2017, waar zij door het medialandschap werden verkozen tot de beste act.

Hun optredens worden vaak vergeleken met punk/rock show, waarbij Ray Fuego als fakkeldrager binnen het geheel met zijn allure de grootste bijdrage aan het energielevel levert.

SMIB boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over SMIB zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over SMIB wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van SMIB. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over SMIB te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.