Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 2.595,- excl. BTW
  • Opmerking: Speciaal tarief voor privefeesten
Volledige prijslijst

Slamm boeken?

Slamm boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Slamm

Wilt u Slamm direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Slamm

Slamm is een zeskoppige allround coverband voor feesten, discotheken en party's waar steengoede livemuziek moet klinken. Nederlandstalige muziek, stevige rock, hiphop of lekkere soul en disco: Slamm speelt het allemaal, van de allernieuwste nummer één hits tot opzwepende klassiekers uit de jaren tachtig en negentig.

?De Grand Slamm Party is een stijlvolle maar knallende show van een Brabantse band die uitblinkt in professionaliteit en plezier op het podium. Swingen, springen of meezingen: het publiek staat de hele avond centraal.

De Slamm-formule is uitgegroeid tot een ongeëvenaarde act: meerdere leadzanger(essen), continue dynamiek op het podium en een nauwe band met de zaal.
De spil van Slamm, frontvrouw Sjoeke: een zangeres met een dijk van een stem. Ook de jonge, talentvolle leadzanger Bart van Mook maakt deel uit van de band. Ze worden beiden begeleid door vier ervaren zangers/muzikanten, Ed (bas), Heino (drums), Maicel (toetsen) en Marc (gitaar).

Samen met een doorgewinterde licht- en geluidsploeg vormt Slamm al jarenlang een hecht team. De muzikanten hebben gespeeld op allerlei soorten gelegenheden: van groot tot klein, van bruiloft tot bruine kroeg en van corporate party tot feesttent. Wat de gelegenheid ook is, Slamm is er klaar voor.
There ain't no party like a Grand Slamm Party!

Slamm boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Slamm zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Slamm wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Slamm. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Slamm te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.