Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Slam on Tour boeken?

Slam on Tour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Slam on Tour

Wilt u Slam on Tour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Slam on Tour

Slam! on Tour is een totaalconcept, wat wil zeggen dat wij een avondvullend programma verzorgen in o.a. discotheken, cafés, feesttenten, en op beurzen en braderieën.

De show bestaat uit een DJ, een moderne LED licht- en geluidsinstallatie, verschillende give away’s.

De week voor het optreden zullen er radiocommercials  te horen zijn op Slam!FM waarin de naam van de locatie, de tijden en de dj van de show vermeld wordt.

Slam Dj`s o.a : Robin Lefeber, Martijn la Grouw, Jochem Hamerling, Jeff Enser, Igmar Felicia.

Deze interactieve shows van Slam! on Tour duren 4 uur.

Slam on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Slam on Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Slam on Tour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Slam on Tour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Slam on Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.