• Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
  • Opmerking: 3 uurs show € 2650,- excl.
Volledige prijslijst

Slam Fm on Tour boeken?

Slam Fm on Tour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Slam Fm on Tour

Wilt u Slam Fm on Tour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Slam Fm on Tour

Slam!FM on Tour is een totaalconcept, wat wil zeggen dat wij een avondvullend programma verzorgen in o.a. discotheken, cafés, feesttenten, en op beurzen en braderieën.

De show bestaat uit een DJ, een moderne licht- en geluidsinstallatie, verschillende give away’s en decoratiemateriaal. Er worden leuke spelletjes en opdrachten uitgevoerd met de klanten in de zaak en er worden foto`s gemaakt van de bezoekers die later op de site www.slamfm.nl te zien zullen zijn.

De week voor het optreden zullen er 30 radiocommercials à 15 seconden te horen zijn op Slam!FM waarin de naam van de locatie, de tijden en de dj van de show vermeld wordt.

Deejays: Menno de Boer, Ivo van Breukelen, Martijn La Grouw, Daniel Lippens, Jeroen Post, Rob Toonen en Mental Theo

Deze interactieve shows duren 3 of 4 uur.

Slam Fm on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Slam Fm on Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Slam Fm on Tour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Slam Fm on Tour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Slam Fm on Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.