Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Slagwerkgroep Drumz boeken?

Slagwerkgroep Drumz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Slagwerkgroep Drumz

Wilt u Slagwerkgroep Drumz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Slagwerkgroep Drumz

Zoekt u iets aparts voor uw evenement of festival?
Slagwerk met een ‘twist’? Dan bent u bij DrumZ aan het juiste adres.

DrumZ biedt u een optreden met entertainment en verrassende acts,
maar we spelen ook Top 40-, Limbo-, kinder- en feestmuziek. In principe kunnen we alles spelen. Tevens kunt u DrumZ boeken voor workshops of teambuilding activiteiten.

DrumZ kan als hoofdoptreden worden geboekt maar indien gewenst,  spelen we ook graag een aantal nummers.

Wie zijn wij?
DrumZ  bestaat uit 6 Limburgse muzikanten. We spelen alles op slagwerkinstrumenten of wat als slagwerk kan dienen!! met als enige toevoeging de basgitaar. We hebben al veel positieve reacties gekregen.

Slagwerkgroep Drumz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Slagwerkgroep Drumz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Slagwerkgroep Drumz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Slagwerkgroep Drumz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Slagwerkgroep Drumz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.