Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Skoften Sloopservice boeken?

Skoften Sloopservice boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Skoften Sloopservice

Wilt u Skoften Sloopservice direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Skoften Sloopservice

Skoften.net komt met een speciale service voor elke gelegenheid waar het de hoogste tijd is voor een goed, dampend en stampend feest. Een feest waarbij je ongestoord he-le-maal uit je plaat kunt gaan: de Skoften Sloopservice!De Sloopservice ken je van de wekelijkse ‘Breek de Week’-mixen: 3 minuten vol vette early hardcore gecombineerd met een shitload aan beelden van dansende internet-gekkies.

Skoften Sloopservice Boeken

De twee gezichten van één van de grootste mannenblogs van Nederland gaan het land in om elke stage, bezoeker én zichzelf finaal te slopen. Meet Tim, een klein beetje happy, die elke avond zorgt voor superieur stampwerk met een krokante jaren 90 bite. MC Sloopkogel a.k.a. Evert laat het publiek hakken, stampen, zagen, beuken en vooral ZWETEN! Discotheek, soos, buurt- of bejaardentehuis: niets of niemand is veilig.

Een avond met De Sloopservice is als een rollercoaster zonder stoeltjes. Kapot. Wanneer je dacht álles al achter de draaitafels te hebben gezien, bereid jezelf dan maar alvast voor…

Skoften.net facts

– 1.500.000 unieke bezoekers op de site
– 285.000 Facebook likes
– 17.000 Instagram volgers

Skoften Sloopservice boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Skoften Sloopservice zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Skoften Sloopservice wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Skoften Sloopservice. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Skoften Sloopservice te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.