Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Skitzofrenix boeken?

Skitzofrenix boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Skitzofrenix

Wilt u Skitzofrenix direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Skitzofrenix

Edin Ibrahimovic aka Skitzofrenix‘ voorkeur voor muziek is altijd gevarieerd geweest. Van House tot EDM en van Hiphop tot Techno. De naam zegt het al; ‘Skitzofrenix’ is een van de weinige dj’s die het ambracht van dj’en zo goed beheerst dat hij moeiteloos genre overschrijdend zijn publiek weet te grijpen om nooit meer los te laten! Na talloze goed ontvangen releases en honderden shows wereldwijd voelde Skitzofrenix zich steeds beter bij de Bass beïnvloede Housemuziek. Hij dook de studio in en kwam met een serie aan kwaliteit releases waaronder de Jacking House plaat “Bounce”. Een stijlverandering heeft zijn tijd nodig, maar vergis je niet: Skitzofrenix is here to stay!

Skitzofrenix boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Skitzofrenix zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Skitzofrenix wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Skitzofrenix. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Skitzofrenix te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.