Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Skinto boeken?

Skinto boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Skinto

Wilt u Skinto direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Skinto

Na zijn televisie-debuut op state TV in oktober 2008 is het balletje als een razende gaan rollen voor Skinto. Na een Londons bezoek aan zijn neef was hij helemaal om en is UK Grime de sound waarmee Skinto Nederland zal gaan veroveren. Alleen al door zijn positieve, maar vooral energie op het podium zal hij elke zaal op zijn kop zetten en is het alleen nog maar afwachten wanneer dit toptalent doorbreekt. Via State Magazine bracht hij al de gratis EP "Vuurstarter" uit en sinds zijn kersverse signing bij Nouveau Rich is hij bezig met de afronding van zijn nieuwe EP die hij samen met labelgenoot Stepherd maakte. De release van hun eerste single 'Gat In De Vloer' op een productie van Boaz van de Beatz was al een groot succes en werd binnen korte tijd al meer dan 80.000 keer bekeken via Youtube. Samen met hem zal hij dan ook dit voorjaar de podia in Nederland en België bestormen!

Skinto boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Skinto zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Skinto wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Skinto. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Skinto te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.