Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Skileraar boeken?

Skileraar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Skileraar

Wilt u Skileraar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Skileraar

Heinrich groeide op in het toeristische Duitse dorpje Bergen und Dall. Al vroeg stond hij op de bekende latten. Nu is hij een populaire skileraar. Elke dag staat hij op de piste en daarna is hij te vinden in de plaatselijke kroeg "Ganze Tag" waar hij graag nog wat dieper op de zaakjes ingaat.

Wilt u Heinrich uw zaakjes laten bespreken?! Eins, zwei, drei, mit Heinrich dahbei bist du Blei!

Skileraar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Skileraar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Skileraar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Skileraar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Skileraar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.