Twilight Entertainment

     
Van Ruijven Fotografie
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Sjors van der Panne boeken?

Sjors van der Panne boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sjors van der Panne

Wilt u Sjors van der Panne direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sjors van der Panne

Het is zijn stem en zijn voorkomen, zijn passie voor tekst en muziek en de manier waarop hij daarmee de tijd stil en de wereld naar zijn hand zet. Wie bij een optreden van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten. Om de woorden van Liesbeth List aan te halen: “Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder.”

Zanger Sjors van der Panne overtuigde televisiekijkend Nederland tijdens de 2014-editie van The Voice of Holland. Hiervoor maakte hij al vele vlieguren en won hij de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson in 2008. Zijn televisiedoorbraak en warme aanbevelingen van onder meer Marco Borsato, Cornald Maas, Albert Verlinde en Liesbeth List brachten hem uiteindelijk waar hij echt wilde zijn: in de spotlights van de mooiste schouwburgen en concertzalen.

Direct na The Voice vestigde Sjors een record, door maar liefst tien avonden op te treden in Het Concertgebouw in Amsterdam. Hij zong er de mooiste Nederlandstalige liederen van zijn grote muzikale voorbeelden, waaronder Frank Boeijen en Ramses Shaffy. Het daarvan verschenen live album Klassiekers In Het Concertgebouw werd alom geprezen. Hierna volgde zijn eerste grote tournee langs 80 theaters, waar hij met zijn eigen band zijn eigen werk bracht. Liedjes die Sjors uitbracht op de cd’s Eén Nacht en Met Elkaar. Vervolgens maakte Sjors onderdeel uit van een gezelschap zangers en zangeressen dat met prachtige vertolkingen ode bracht aan tekstdichter Lennaert Nijgh in de voorstelling Een Tip Van De Sluier.

Sjors heeft in de zomer van 2019 wederom een concert in Het Concertgebouw gegeven samen met o.a. Mathilde Santing, Karin Bloemen, Willeke Alberti en Jan Dulles.
Zijn nieuwe album (‘Altijd zo gegaan’) en single gingen gepaard met een succesvolle tour. De focus lag ditmaal op nieuwer werk van o.a. Belinda Meuldijk, Han Kooreneef, Ton Snijders en Frank Boeijen.

Sjors van der Panne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sjors van der Panne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sjors van der Panne wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sjors van der Panne. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sjors van der Panne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.