Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sjon en Sjeffrie boeken?

Sjon en Sjeffrie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sjon en Sjeffrie

Wilt u Sjon en Sjeffrie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sjon en Sjeffrie

Sjon en Sjeffrie zijn het vrolijkste duo van Nederland. Vanaf 2008 zijn zij actief als familie feestact op de Nederlandse markt. Met een repertoire van vrolijke feestnummers maken zij elk optreden tot een interactief feest voor de hele familie. Door hoge noteringen in de top 100 en optredens op de grootste kinderevenementen als Kinderparkpop en Legoworld zijn zij één van de populairste familieacts van het land.

Wat begon met een theatershow in een pretpark leidde tot succesvolle singles en optredens door het hele land. Hun eerste single ‘Lange hete zomer’ was meteen een groot succes en stond wekenlang in de single top 100. Hierna volgde de single i.s.m. Coole Piet Diego, getiteld ‘De verdwenen pakjes’ en was de hoogst genoteerde Sinterklaasplaat van 2009. In 2010 en 2011 veroverden de singles ‘Skippybal’ en ‘Het Cowboylied gaat zo” beiden een nummer 1-positie in de Nederlandse Feest Top 20 en waren niet weg te denken op de beste verzamel cd’s van het land. Door deze hoge noteringen bleven Sjon & Sjeffrie niet onopgemerkt.

Zij werden uitgenodigd voor optredens op alle grote kinderevenementen zoals Pokemonday, Kinderparkpop, Legoworld en waren ze te zien met zelfgeproduceerde shows in de pretparken zoals Walibi Holland, Dolfinarium en Duinrell.

Het duo vult elkaar goed aan. Sjon, de wijze en slimme van de twee, probeert de over enthousiaste Sjeffrie in het gareel te houden. Dit leidt tijdens elk optreden tot verrassende en hilarische gebeurtenissen met als eindresultaat een groot feest.
Kinderen en hun ouders kunnen niet stil blijven staan. Een must voor elk evenement en pas op; hier word je echt vrolijk van!

Sjon en Sjeffrie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sjon en Sjeffrie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sjon en Sjeffrie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sjon en Sjeffrie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sjon en Sjeffrie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.